Pages

Valentine's Day Make up | Sevgililer Günü Makyajı

Sunday, February 14, 2016


Happy Valentine's Day everybody!

I dont normally wear pink lips or pink eyes but since it is now Valentine's Day i wanted to share my glittery but wearable pink makeup look essentials.

Genelde gözlerimde veya dudaklarımda pembe kullanmayı tercih etmiyorum ama hazır bugün Sevgililer Günü'yken sizlerle ışıltılı ama kullanılabilir pembe bir makyaj için ürünlerimi paylaşmak istedim.



- Using the Urban Decay's Naked 3 palette ( review is here ) i used Strange on my lower lid and blend the shade Limit into the crease. Then take Wet 'n Wild Brass Glitter eyeshadow and apply it all over my eye lid. Shaped and filled brows with Rimmel London's Brow This Way gel (Medium Brown). Finish with mascara that you love.

- After foundation and powder (maybe a little contour?) ,  use the Balm's Cindy-Lou Manizer highlighter as a blush. Then apply The Only 1 lipstick  by Rimmel London in the shade 700 'Naughty Nude' ;) This lipstick's pigmentation is incredible and gives me full coverage with just a swipe! Also it's very creamy, i do love it.




- Urban Decay'ın Naked 3 paletinden ( görüş yazısı için ) Strange'i göz kapağımıza sürüyoruz ve Limit rengini katlanma bölgesine karıştırarak uyguluyoruz. Sonra Wet 'n Wild'in  Brass ışıltılı göz farını tüm göz kapağıma sürüyoruz. Kaşları Rimmel London'ın Brow This Way jeliyle (Medium Brown) şekillendirip dolduruyoruz. Sevdiğiniz maskarayla görünümü bitirin.

- Fondöten ve pudradan (belki birazcıkta kontürden?) sonra the Balm's Cindy-Lou Manizer aydınlatıcısını allık olarak uyguluyoruz. Sonrasında Rimmel London'ın The Only 1 700 'Naughty Nude' rujunu uyguluyoruz ;) Bu rujun pigmentasyonu inanılmaz ve tek bir sürüşte tam kapatıcılığı veriyor! Ayrıca çok kremsi, çok sevdim.


8 comments :