Pages

Travel Bag : Holiday | Seyahat Çantası : Tatil

Friday, August 26, 2016



As I'm going on a one week (and plus 1-2 days) holiday tomorrow, I thought I would share what I'm gonna take with me for this trip. When you are a lover of beauty products (with a huge makeup collection), taking which ones with you can be pretty tough decision. I wanted to evalute my makeup (and other products) so I pretty much just put all my holy grail pieces in the bag. So...Finally have the minimalist packing!

Yarın bir haftalık (ve bir-iki gün artı) bir tatile çıkıyor olduğum için bu yolculukta yanıma neler alacağımı sizinle paylaşabileceğimi düşündüm. Güzellik ürünlerini seven biri olunca (bir de büyük bir koleksiyonunuz varsa) sizinle gelecek ürünleri seçmek zor bir seçim olabiliyor. Makyaj malzemelerimi (ve diğer ürünleri) aza indirgemek istediğim için sadece en sevdiğim parçaları çantama attım. Sonuç olarak...minimal bir paketleme!




Makeup

Firstly choosing a foundation is probably the hardest decision to make, but I finally decided to take Rimmel London Lasting Finish Nude foundation with me. This is my perfect summer foundation as it is very lightweight and has 20 SPF (also perfect combination with Stay Matte primer) but still gives the coverage I need. I don't wear foundation on mornings because only thing I care about is having fun in the pool! ;) So It's enough for me. I've also packed my Rimmel London Stay Matte powder which sets my face but gives it a healthy looking. I think using this matte powder is better especially during this sunny days. I love this powder as it doesn't make my face look too matte and it doesn't make it look cakey. 

To add some colour and definition to my complexion, I'll be taking my Wet n Wild Coloricon Bronzer in the shade Ticket to Brazil, The Balm's Mary-Lou Manizer as a highlighter and H&M blush in the shade Apricot. All these powder products are so pigmented, trust me. For pretty and simple eyes  I'll be using my trusty Urban Decay's Naked 2 palette, it's perfect for both day and night looks, mostly the shades Bootycall, Half Baked and Chopper. As a base under them I'm gonna use Maybelline Color Tattoo, of course the On and on Bronze one. (Sometimes I add Wet n Wild Brass glitter top of them) I'm in love with goldy/bronze eye looks! I'll bring an eyelash curler because I can't be without it as well as loyal Maybelline Lash Sensational mascara. 



Rimmel London Brow This Way gel is a brow must-have. I definitely couldn't go anywhere without it. So easy to use! I only pick three lipsticks one of them is Wet n Wild Purty Persimmon, It's the perfect orangey-red lip color for me and the other ones are Rimmel London Moisture Renew ''Notting Hill Nude'' lipstick & The Only 1 lipstick in the shade ''Naughty Nude''.

Makyaj

İlk önce fondöteni seçmek verilecek en zor karardı ama sonunda Rimmel London Lasting Finish Nude fondötenin benimle gelmesine karar verdim. Bu benim için mükemmel yaz fondöteni çünkü ince bir yapısı olup ağırlık yapmıyor ve 20 SPF bulunduruyor (ayrıca Stay Matte bazla harika bir kombinasyonu var) ama hala istediğim yeterli kapatıcılığı sağlıyor. Sabahları fondöten sürmeyi tercih etmiyorum zaten tek aklımda olan şey havuzda eğlencenin tadını çıkarmak ;) Bu yüzden benim için yeterli. Yine Rimmel London'ın yüzümü sabitleyen hemde sağlıklı bir görünüm veren Stay Matte pudrasınıda aldım yanıma. Sanırım bu matlaştırıcı pudrayı kullanmak özellikle bu güneşli günlerde daha iyi. Yüzümü aşırı mat göstermediği ve o ''cakey'', fazla pudralı görünüme neden olmadığı için bu pudrayı seviyorum.

Cildime biraz renk ve derinlik katmak için Wet n Wild markasının Ticket to Brazil adlı Coloricon bronzlaştırıcı pudrasını, The Balm'ın Mary-Lou Manizer aydınlatıcısını ve H&M'in Apricot allığını yanıma alıyor olacağım. Tüm bu pudra ürünler fazlaca pigmentli, inanın bana. Tatlı ve sade gözler için güvenilir Urban Decay Naked 2 paletini kullanacağım, hem gece hem gündüz için uygun renkleri barındırıyor, en çok tercih ettiğim renkler ise Bootycall, Half Baked ve Chopper. Altlarına baz olarak Maybelline Color Tattoolardan On and on Bronze'u tercih ediyorum. (Bazen biraz sim için Wet n Wild Brass simi kullanıyorum) Altın/Bronz göz makyajlarına bayılıyorum! Kırpık kıvırıcımıda çantama koydum çünkü ne onsuz ne de güvenilir Maybelline Lash Sensational maskaramsız olamam.


Rimmel London Brow This Way kaş jeli kesinlikle sahip olunması gereken bir şey. Onsuz hiçbir yere gitmem. Kullanımıda çok kolay! Sadece üç tane ruj seçtim bunlardan biri Wet n Wild'ın Purty Persimmon, benim için mükemmel turuncumsu kırmızı ruj, diğerleri ise Rimmel London'ın Moisture Renew serisinden Notting Hill Nude ve The Only 1 serisinden Naughty Nude.

Top: The Balm Mary-Lou Manizer, Wet n Wild Bronzer, Wet n Wild Purty Persimmon Lipstick, Rimmel London Naughty Nude, Rimmel London Notting Hill Nude
Bottom: H&M Apricot blush, Bootycall, Half Baked, Chopper, Maybelline On and on Bronze

Üst sıra: The Balm Mary-Lou Manizer, Wet n Wild Bronzlaştırıcı, Wet n Wild Purty Persimmon ruj, Rimmel Naughty Nude ruj, Rimmel London Notting Hill Nude ruj
Alt sıra: H&M Apricot allık, Bootycall, Half Baked, Chopper, Maybelline On and on Bronze

The Balm Mary-Lou Manizer aydınlatıcı yazımı okumak için tıklayın.



Body, Hair, Skincare etc.

We always look out for good sunscreens when it comes to holiday time. This summer I wanna have heahlty and good looking tanned skin without damaging my pale skin so bought Garnier Ambre Solaire Ideal Bronze spray with 30 SPF and After Sun hydrating spray with cactus extract, again Garnier. This feels really nice and cooling so hopefully it will offer some relief for my skin. 

And the other products I'll be taking are:
Garnier Micellar water
Garnier Green Tea Mattifying toner
Pielor Mango & Strawberry hand cream
Himalaya Herbals Neem mask
L'oreal Paris Casting Sunkiss Tropical spray
L'oreal Paris Elvive Extraordinary hair oil
Schwarzkopf Gliss Ultimate Repair shampoo
Watsons Conditioning Avocado treatment wax

Vücut, Saçlar, Cilt bakımı vs.

Tatil zamanı geldiğinde her zaman en iyi güneş kremlerini arıyoruz. Bu yaz sağlıklı ve güzel görünen bir bronzluk istememe rağmen açık tenime zarar vermemek ve korumak istediğim için Garnier Ambre Solaire'in 30 SPF'li İdeal Bronzluk spreyini aldım. Güneş sonrası için ise yine Garnier'in nemlendiren kaktüs özlü Güneş Sonrası spreyini aldım. Gerçekten sıktıktan sonra çok iyi ve ferahlamış hissettiriyor, cildimi rahatlatıyor.

Yanıma alacağım diğer ürünler ise:
Garnier Micellar su
Garnier Yeşil Çaylı Matlaştırıcı Tonik
Pielor Mangolu ve Çilekli el kremi
L'oreal Paris Casting Sunkiss Tropical sprey
L'oreal Paris Elseve Mucizevi saç yağı
Schwarzkopf Gliss Ultimate Repair şampuan
Watsons Conditioning Avocado treatment wax


What are your travel makeup bag tips and favourite products?

Did you read my previous post? H&M Beauty Products.


Sizin yolculuk makyaj çanta hazırlamak için önerileriniz ve favori ürünleriniz neler?

Bir önceki yazımı okudunuz mu? H&M Makyaj Ürünleri.

35 comments :

  1. Oldukça minimal olmuş bana göre tebrikler.:)Benim liste epey kabarık alıyor kullanmasam da alıyorum,dayanamıyorum.:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sanırım yolculuk günü bir kaç şey daha ekledim kendimi tutamayarak.. :D

      Delete
  2. Oldukça güzel seçimler olmuş canım.

    ReplyDelete
  3. I went on holiday just last month and had such a hard time choosing which products to take with me! Since I was flying, there's very limited space for beauty products so I think I did a pretty good job getting my way around it! I definitely agree that a Naked Palette is an ideal holiday must have <3

    A So Called Beauty Blog // Bloglovin'

    ReplyDelete
  4. I am pretty sure that this is also a good must-have list. 👌

    ReplyDelete
  5. Wow! Great review! I have Nacked2 and luminizer from The Balm, I love them))
    Would you like to follow each other? Follow me on Blog and Google+ and I'll follow you back!
    www.recklessdiary.ru

    ReplyDelete
  6. Great recommendations! I love taking palettes on a trips with me. Especially the one included blushes, bronzer and a highlighter. So convenient...
    Ninz | www.ninzbeauty.com

    ReplyDelete
  7. I hope you're going to have a fabulous time on your vacation! Love the shades from the Naked palette
    Dora
    http://www.adropofindigo.com/

    ReplyDelete
  8. I love the Naked 2 Palette, I think it might be my all time favourite xx

    www.missmakeupmagpie.com

    ReplyDelete
  9. Her seyahat sonrası bundan sonrakinde çok az ürün alacağım deyip bir sonrakinde unuturum.Hele kendi arabamla gidiyorsam eyvah ki eyvah :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bende her seferinde diyorum onu, bu sefer başardım galiba ama :D

      Delete